toimitamme nyt suoraan sinulle

1.1.2012 alkaen voit ostaa lääkinnälliset laitteet suoraan Cook Medicalilta, valmistajalta, joka on ollut terveydenhoitoalan markkinoilla lähes viisi vuosikymmentä. Suoraan toimittaminen varmistaa, että ymmärrämme paremmin kliiniset ja liiketoiminnalliset tarpeesi. Voit edelleen tilata samoja korkeatasoisia tuotteita kuin aina ennenkin, mutta nyt voit hyödyntää myös sitä lisätukea, jonka saat tilaamalla tuotteet suoraan Cook Medicalilta.

Tähän tukeen kuuluvat seuraavat asiat:

  • asiakaspalvelumme avustaa tilausten tekemisessä, vastaa kysymyksiin ja auttaa tilausten etenemisen seuraamista

  • Cook Medicalin myyntiedustajien säännölliset vierailut – heillä on erinomaiset tiedot tuotteista ja menetelmista

  • pääsy tuotteitamme ja menetelmiä koskevaan koulutukseen

  • käytettävissä on laaja kirjo tuotteita monille eri sairaalaosastoille

  • sisäisen varastotason hallinta tuotteiden saatavuuden varmistamiseksi

  • Cook Medicalin Healthcare Business Solutions (HBS) -ryhmän ja myyntiedustajien yritystuki ja kliininen tuki
Cook Ireland now supplying products directly.


Sign Up for E-mail

Seuraavat askeleet tilausten tekoon

Myyntiedustajamme soittaa sinulle seuraavien viikkojen aikana kysyäkseen, kuinka Cook voi parhaiten vastata tarpeisiisi, ja vastatakseen tuotetta tai yritystä koskeviin kysymyksiin. Jos haluat keskustella jonkun kanssa ennen tätä, ota yhteys asiakaspalveluumme, (09) 7251 9996, ja he ohjaavat puhelusi eteenpäin.

Tilauksen tekeminen

Tilaaminen on helppoa, koska voit käyttää samoja koodeja tai numeroita kuin aina ennenkin. Kaikissa tuotteissamme käytetään tavallista viiteosanumeroa ja kuusinumeroista tilausnumeroa (GPN). Tilatessa voidaan käyttää kumpaa tahansa.

Voit tilata minkä tahansa saatavilla olevista 15 000 tuotteestamme asiakaspalvelustamme puhelimella, faksilla tai sähköpostilla.

Puhelin: (09) 7251 9996
Sähköposti: fi.orders@cookmedical.com
Faksi: (09) 7251 9997

Jos sinulla on välitöntä kysyttävää tuotteesta tai jos tarvitset tuoteluettelon tai hinnaston, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme, joka on avoinna:
maanantaista torstaihin klo 09.00–18.00
perjantaisin klo 09.00–17.00.

Keskimääräinen vastausaikamme on alle kolme minuuttia, joten saat varmasti nopean avun.*

Toimitus

Cookin kanssa teet yhden tilauksen, tarvitsetpa minkälaisen Cookin tuoteyhdistelmän tahansa, ja toimitamme tilauksen suoraan sinulle. Seuraamme toimitusaikojamme jatkuvasti. Näin varmistamme, että Cookin tuotteet ovat käytettävissä, kun niitä tarvitaan. Tarjoamme kolme pikalähetysmahdollisuutta:

  • seuraavana arkipäivänä ennen klo 9.00

  • seuraavana arkipäivänä ennen klo 12.00

  • seuraavana arkipäiväna

Tavallinen toimitusaika on 9 arkipäivää tilauksesta. Saat lisätietoja yrityksemme tavallisia toimintaprosesseja koskevasta asiakirjasta, joka on saatavissa asiakaspalvelustamme.

Maksu

Laskutamme tilauksia päivittäin ja laskut lähetetään tilauksista erillään. Laskuun on liitetty maksuehdot. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuttaa maksutietojasi, soita asiakaspalveluumme numeroon (09) 7251 9996. Autamme mielellämme!

 

Tietoja Cook Medicalista

Cook Medical oli yksi ensimmäisistä edelläkävijöistä monissa laitteissa, joita nyt käytetään kaikkialla maailmassa minimaalisesti invasiivisiin hoitotoimenpiteisiin. Vuodesta 1963 alkaen olemme keskittyneet hoitotulosten parantamiseen. Olemme kehittäneet tuotteita yhdessä lääkärien kanssa, ja nykyisin tarjoamme 15 000 tuotetta monille eri sairaalaosastoille, mm. kardiologian, urologian, endoskopian, radiologian ja verisuonikirurgian tarpeisiin.

Laatu on pysynyt tärkeimpänä koostamme riippumatta, ja olemme yhdistäneet yritykset, jotka kehittävät raaka- aineitamme, hoitavat jakelun ja antavat asiakastukea. Näin varmistamme, että täytämme korkeat laatustandardit valmistushetkestä lopulliseen toimitukseen asti. Investoimme huomattavasti yhdessä lääkärien kanssa tapahtuvaan uusien tuotteiden kehittelyyn. Tuotekehitystä ohjaavat potilaiden tarpeet. Näin yhdistämme lääkinnällisten laitteiden, lääkkeiden ja biosiirteiden tekniikat potilaiden hoitotulosten parantamiseksi kaikkialla maailmassa.

Potilasmäärien kasvaessa ja kustannusten noustessa asiakkaiden saattaa olla yhä vaikeampaa toteuttaa hoitoihannettaan. Cook Medicalin HBS-ryhmä ymmärtää tämän ja toimii asiakkaiden kanssa kustannusten alentamiseksi tutkimalla toimitusketjun alueita, kuten jakelua ja toimitusta, joissa liiketoimintaa voidaan virtaviivaistaa. Ryhmä pyrkii lisäämään tehokkuutta käyttämällä valikoimaamme ja palvelujamme tuotteiden standardointiin, toimittajien rationalisointiin ja sopimusten optimointiin.

Kun keskitytään sekä yrityksen tarpeisiin että kliinisiin tarpeisiin, Cook voi auttaa hankinta-asiamiehiä ja sairaaloiden johtajia tehokkuuden saavuttamisessa, samalla kun saadaan laatutuotteita, jotka auttavat lääkäreitä saavuttamaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.

*Perustuu keskimääräiseen vastausaikaan v. 2010.